Lediga lägenheter Munkedal​

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Munkedals läge mitt i Bohuslän innebär att avståndet från Svinesund, vid norska gränsen (80 km), är ungefär lika långt som från Göteborg (95 km). Från Uddevalla till centralorten Munkedal är det cirka 25 km. Om du vill flytta hit kan du nedanför hitta flera kontaktuppgifter till de privata hyresvärdar som finns att hitta i Munkedal.

Hyresvärdar i Munkedals kommun

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Flerfamiljshus

Finns i Munkedal, Dingle, Hällevadsholm, Håby, Bärfendal och Torreby
Kontaktuppgifter

Fastighetsägarlistan på Internet 45 kB  2013-03-07 13.28

Boende för kortare tid

Finns i Munkedal, Dingle och Håby.

Boende för en kortare tid 130325.pdf 14 kB  2013-03-25 08.57

Mäklare i närområdet

munkedal

Yta och bebyggelse

Landarealen är 635 km² vilket ger Munkedal en tredjeplats i storlek i landskapet efter Tanum och Uddevalla.

Bebyggelsen är ganska jämt fördelad mellan tätorter och landsbygd. Av kommunens ca 10 250 invånare bor c:a 5 775 personer i någon av tätorterna Munkedal, Dingle, Hällevadsholm och Hedekas.

Tätorter och kommunikationer

Centralort är Munkedal, som erbjuder ett rikt och varierat utbud av service och varor. De tre största tätorterna Munkedal, Dingle och Hällevadsholm har alla goda kommunikationsmöjligheter genom närhet till Europaväg 6 och järnvägen Bohusbanan, vilka tillsammans bildar stommen i ett väl utbyggt trafiksystem, både för person- och godstransporter.

munkedal

Fritid

Munkedal erbjuder goda möjligheter till rekreation och fritidsaktiviteter. I kommunen finns mer än 120 st föreningar som har ett stort och varierat utbud av aktivitetsmöjligheter.

Förutom anläggningar och verksamhet av traditionellt slag i idrottshallar och ishall, på golfbana, fotbollsplaner, elljusspår, ridverksamhet och brukshundsklubb etc. finns i Munkedal också unika attraktioner såsom laxfiske i Örekilsälven, kanotleden Flottarleden, museijärnväg med ånglok mm.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se