Lediga lägenheter i Östersunds kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Letar du lediga lägenheter i Östersund?

I Östersund njuter vi av livet året om, men lite extra under vårvintern som av många östersundsbor betraktas som den bästa årstiden.

Här finns mycket som bidrar till livskvalitet och att man mår bra. Staden är lagom stor med särpräglad atmosfär, puls och charm! Det är korta avstånd till såväl arbete, skola och service som till nöjesliv och fritidsaktiviteter. Något som ger förutsättningar för en livsstil med mer tid för att verkligen leva! Lägg därtill ljusa sommarnätter och riktiga vintrar med mycket snö.

östersund

Östersund erbjuder livskvalitet i världsklass

Östersund har en småstads charm och är samtidigt en expansiv stad där det råder framtidstro, företagsamhet och aktivitet. Här är avstånden korta till både arbete, skola och service som skapar en livsstil med mer tid för att verkligen leva.

I Östersund finns pulsen, stadslivet och en storslagen natur. Blickar du mot horisonten syns fjällen och de många skidorterna med sina pister och spår.

I Östersund finns det plats för de stora arrangemangen. Skidskytte-VM, Storsjöyran, Storsjöcupen, den årliga världscupspremiären i skidskytte och vår egna hyllning till den vita vintern, Vinterfestivalen.

Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

Den 31 december 2014 utgjorde folkmängden i Östersunds kommun 60 495 personer

Hyresvärdar i Östersund

 

Akelius fastigheter 063-14 12 60
Attacus Fastigheter AB 063-55 67 00
Norrvidden 063- 55 52 60
Wikstrands Fastighetsförvaltning 063-18 32 18
HSB 060-13 82 00
KB Stortorget 063-13 76 32
Norells Fastighetsförvaltning 0620-123 45
Riksbyggen 063-15 19 00
Rydells Fastighetsförvaltning 063-10 33 60
Storsjöförvaltning 063-57 14 90
Storsjöhus AB 063-12 43 25
Östersundshem AB 063-14 04 00
Diös 063-663 04 29
Jämtporten

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Studentboende
För studenter vid Mittuniversitetet erbjuder Östersunds kommun bostadsgaranti.
För att bostadsgarantin ska gälla måste ansökan vara inlämnad senast den 31 juli
för studier till höstterminen och senast den 31 december för studier till vårterminen. Studentbostad

Bygga bostad
Östersunds kommun har tomter till försäljning. Tomterna erbjuds först till dem som står i tomtkön och därefter till övriga, som inte står i tomtkön.

Läs mer om kommunens tomter och tomtkö på deras hemsida.

Kontakta byalagen om du är intresserad av att bo på landsbygden. Byalagen verkar ofta för att öka inflyttningen och jobbar aktivt för att tomter ska kunna styckas av.

Östersund

Östersund är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län . En mindre del av tätorten sträcker sig

Östersunds kommun

Östersunds kommun är en kommun i Jämtlands län i landskapet Jämtland i Sverige . Centralort är Östersund . Östersunds kommun är den

Östersunds FK

Östersunds FK är en fotbollsklubb i Östersund som bildades den 31 oktober 1996 genom ett samarbete huvudsakligen mellan stadsklubbarna

Åre Östersund Airport

Åre Östersund Airport OSD | ESNZ, tidigare Frösö flygplats är en internationell flygplats på Frösön , 11 kilometer väster om Östersund

Östersunds stad

Centralort var Östersund och kommunkod 1952-1970 var 2380. Administrativ historik: Östersund fick stadsprivilegier år 1786 och inrättades

Ännu mer fakta om Östersund klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

13 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Östersunds kommun”

 1. Hejsan, jag heter Katarina är 51år med fast jobb, har en dotter på18år som bor hemma änsålänge pga, studier. Vi är lugn och skötsam, pålitlig. Söker en3a i första hand och så fort som möjligt. Hör av er till. holmgren.66@hotmail.com/tack

 2. Hej, jag heter Viacheslav, är en kille på 22 år och är nu i stark behov av ett lägenhet från och med 25 augusti. Är arbetssökande. Söker efter ett etta till en bra pris. Söker bara efter lägenheter som går att hyras. Jag kan kontaktas via e-mail: 14bigshow08sd@hotmail.se

 3. Hej!
  Jag ganska akut behov och önskar och söker en 2 eller helst en 3:a centralt i Östersund
  intresserad av förstahandskontrakt endast.
  Mvh/ Paulina

 4. Hej! Jag söker 1a eller 2a i Östersund, Frösön eller omnejd . Fast jobb. Inga betalningsanmärkningar. 30 årig man.

 5. Hej!
  Jag söker minst en 2a i centrala Östersund. Just nu bor jag i Örebro men min kille bor i Östersund och därför är det krisläge med att hitta en lägenhet så fort som möjligt för att jag ska kunna flytta upp dit. Min kille har fast och god inkomst, jag jobbar deltid men ska byta till fast jobb så fort jag hittar en lägenhet i Östersund.

 6. Jag söker lägenhet i östersund med omnejd. Jag är nybliven pensionär men jobbar fortfarande inom vården, har god ekonomi.

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.